Dollin í Summartímanum

Mikudagin, 26. august, var samrøða millum Óla og Finnur Koba um Dollan í Summartímanum hjá KVF. Samrøðan snúði snúði seg millum annað um virkisemið hjá Dollanum í Congo og um eina grein, sum Kristeligt Dagblad hevur havt um føroyska trúboðaran.

Samrøðan kann hoyrast her.

One response to “Dollin í Summartímanum

  1. Hej Ole, mange tak for historien om Dollin, jeg har tidligere læst om ham, han gjorde et stort arbejde nede i Congo, men ham skrev de andre ikke hjem om, det var under Leopold den anden af Belgien, som kaldte Congo, for sin egen private have, Gongo er så utroligt rigt på resurser. Endnu en gang tak Ole og hils Karin og familien…..

    Den tor. 27. aug. 2020 kl. 19.42 skrev olijacobsen.com :

    > admin posted: ” Mikudagin, 26. august, var samrøða millum Óla og Finnur > Koba um Dollan. Samrøðan snúði snúði seg millum annað um virkisemið hjá > Dollanum í Congo og um greinina um Dollan í danska blaðnum Kristeligt > Dagblad. Samrøðan kann hoyrast her. ” >

Svara

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Broyt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Broyt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Broyt )

Connecting to %s